Product added to Wishlist Product removed from Wishlist
Home Aanmelden

Welkom op de website van VJmobility

Hallo, ik ben Verstraete Jimmy, Door een motor ongeluk verlamd vanaf de borst sinds 2015. Ik was voordien zelfstandige garagist en gebruikte mijn kennis om een hulpmiddel voor mezelf te bouwen. Ondertussen heb ik al vele lotgenoten hun vrijheid terug gegeven. Doordat ik zelf in de rolstoel zit, kan ik jullie de juiste raad geven in het zoeken van een hulpmiddel. Voor onze producten is ook een tegemoetkoming mogelijk van volgende instanties, Vaph, Avic, Le Phare en verzekeringen. Kom vrijblijvend onze producten eens uitproberen. Wij werken hiervoor op afspraak, dat wij rustig onze tijd kunnen nemen het juiste hulpmiddel voor u te vinden

about

Wat maakt jouw aankoppelfiets zo bijzonder?

Onze systemen zijn compact om mee te nemen in de wagen en mogen ook op het vliegtuig.

Deze toestellen kunnen op een actieve en plooi rolstoel gemonteerd worden. U kan tussen de 25 km en 40 km rijden met 1 batterij. De aankoppelfietsen hebben een maximale snelheid van 25 km/h en zijn geschikt voor verschillende ondergronden. Deze zijn ook toegelaten in winkelcentra . Dit  geeft ons terug een enorme vrijheid aan betaalbare prijzen. Neem een kijkje in de rubriek tussenkomst, u komt hoog waarschijnlijk in aanmerking voor een tegemoetkoming. Indien u hieromtrent vragen hebt, Aarzel niet ons te contacteren.

about

Hoe kwam je erbij om hulpmiddelen te maken voor mensen in een rolstoel?

Na het ongeval zocht ik een rolstoel die ik niet zelf moest voortduwen. Maar een elektrisch exemplaar vond ik te duur en te groot. Ik besloot om zelf mijn probleem aan te pakken. Voor mijn ongeval was ik zelfstandig garagist. Ik ben ook al mijn hele leven gefascineerd door techniek. Vijf jaar geleden bouwde ik voor het eerst een elektrische step om tot een fietsje dat je aan een gewone rolstoel kan koppelen.

De plank van de step verving ik door een beugel waarin je de rolstoel klikt met de voorste wielen. Het resultaat is een rolstoel die je makkelijk kan besturen en die tot 25 kilometer per uur rijdt. Intussen heb ik er meer dan 630 gemaakt en verkocht in heel Europa.