Onze demoruimte en atelier is enkel op afspraak te bezoeken. Bel ons op :   +32 (0) 491 36 02 03 of e-mail: jimmy@vjmobility.be

 

Welkom op de website van VJ Mobility 

maak jezelf terug mobieler met ons compleet pakket hulpmiddelen

daar doe ik het voor.

 

Motorcross is altijd mijn passie geweest. In 2015 stond ik op kop in het Belgisch kampioenschap Enduro toen in Frankrijk het noodlot toesloeg. Ik was bezig aan een stage en kwam zwaar ten val op een heuvel van amper twee meter hoog. Van het moment zelf herinner ik me niets meer maar 10 uur later werd ik wakker in een ziekenhuis met allerlei buisjes in mij. Ik voelde meteen dat het ernstig was. Dwarslaesie luidde het verdict. Van het ene moment op het andere was ik verlamd. En dan lig je daar in het ziekenhuis. Ik was zelfstandig garagist, ik was jonge papa en stond voor een hel van een revalidatie. Na de eerste zorgen in Frankrijk werd ik overgebracht naar Brussel en later naar Gent. Het was een enorm zware periode waarin ik langzaam maar zeker leerde omgaan met het feit dat geen enkele operatie me momenteel kan helpen.

De naam PAWS staat voor Power Assisted Wheelchair System. Het is een aankoppelunit waar kracht, ergonomie en functionaliteit gecombineerd wordt met uniek gebruikersgemak. De PAWS Cruiser is ideaal voor dagelijks gebruik op fietspaden maar kan ook wat meer oneffen terrein aan. Er is geen bevestigingsmateriaal nodig op de rolstoel. De PAWS kan zowel handmatig als elektrisch aangekoppeld worden. Beide manieren vragen nog geen halve minuut om aan te koppelen. De elektrische manier van aankoppelen is ideaal voor gebruikers met een verminderde handfunctie. De PAWS Cruiser is een geweldige oplossing voor veel mobiliteitsdoeleinden. Of het nu in de stad is of op een bospad, dit model doet wat jij wil. Met Het grote 16-inch aandrijfwiel neem je makkelijker obstakels waardoor de Cruiser meer mogelijkheden biedt dan de compacte City.