Product added to Wishlist Product removed from Wishlist
logo
userZoeken
0
Home Sign In

Frontline M7

€ 5830.00

De Frontline M7 met naaf- of middenmotor is met het 600 WH accupakket uniek en biedt ruime instelmogelijkheden om de rijeigenschappen geheel naar wens aan te passen. Deze handgemaakte elektrisch ondersteunde aankoppelbare handbikes zijn opgebouwd uit voornamelijk reguliere fietsonderdelen. De handbike is volledig Nederlands fabrikaat; van het lassen van de frames tot aan de uiteindelijke montage aan de rolstoel. De Frontline M7 is gemaakt met veel oog voor design. De accu en kabels zijn netjes weggewerkt in het aluminium frame en het is mogelijk om zelf te bepalen welke kleur de handbike wordt. Het dubbele remsysteem van zowel een schijfrem als naafrem zorgt voor optimale veiligheid.


Description

Gebruik

Het aan- en afkoppelen van de Frontline-Handbike is erg eenvoudig. De handbike wordt op maat gemaakt en op jouw hoogtes afgesteld. Je rijdt met de rolstoel tegen de handbike aan en klikt hem vast.

De Frontline M7 heeft de grootste actieradius in de markt! Met het 600 WH accupakket op de Frontline behoort deze handbike tot de top qua actieradius. In een gemiddelde ondersteuningsstand kun je gemiddeld 95 km fietsen zonder de accu tussentijds op te laden. Bij weinig ondersteuning gaat de gemiddelde afstand al gauw naar 130 km en bij veel ondersteuning naar nog steeds een mooie afstand van gemiddeld 50 km.

 

Technische specificaties

  • Schijfrem en rollerbrake
  • Versnelling Nexus 3 of Nexus 7
  • Max. snelheid 25 km/u
  • Ondersteuning: Sparta ION
  • 20 inch wiel