Product added to Wishlist Product removed from Wishlist
logo
userZoeken
0
Home Sign In

Loopwheels

€ 1699.00 €

Na uitgebreid testen van de verschillende configuraties loopwheels, ben ik enorm onder de indruk van het extra comfort deze wielen bieden. Veel aangenamer om een ritje te maken met mijn aankoppelfiets. Ze zien er ook gewoon mooi en sportief uit. Ik heb er minder pijn door ook omdat elke schok opgevangen wordt door het veringsysteem. Voor mij persoonlijk een enorme meerwaarde in mijn dagelijks leven !

 

Verschillende loopwheels : 

 

- Classic loopwheels.

- Multi kleuren.

- Urban loopwheels.


Description

Wat is een Loopwheel ?

 

Een Loopwheel is een wiel met integrale vering, ontworpen om trillingen te verminderen, de prestaties te verhogen en meer comfort te bieden.

Loopwheels zorgen voor een soepelere rit. Ze zijn comfortabeler dan standaardwielen: de carbonveren absorberen vermoeiende trillingen, maar ook stoten en schokken. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn sterk en duurzaam. Ze lopen niet zo echt als een spaakwiel, en je zult meer zijwaartse beweging opmerken, vooral in de Loopwheels Classic, maar ze zijn een stuk comfortabeler.

Loopwheels zijn niet zomaar een wiel, ze zijn een ophangsysteem.

Hoe helpen Loopwheels op rolstoelen?
Onze Loopwheels voor rolstoelen helpen u gemakkelijker over oneffen straten, ruige paden en grindpaden te duwen, en de carbon veren kunnen u extra kracht geven om stoepranden op of af te gaan. Ze verminderen schokken en trillingen met maar liefst tweederde in vergelijking met een spaakwiel. Sommige klanten vertellen ons dat dit hen helpt ongemak te beheersen.

Met standaard quick release assen, een keuze tussen 12 mm of ½ inch lagers en verkrijgbaar in 24″ en 25″ maten, passen Loopwheels op de meeste manuele rolstoelen.

Loopwheels brengen u meer plaatsen, gemakkelijker en comfortabeler.

 

Prijzen : 

 

- Classics Loopwheels 1699.99 € incl btw.

- Multi 3 kleuren Loopwheels 2175.00 € incl btw.

- Urban Loopwheels 2999.99 € incl btw.

 

- Prijzen volgens configuraties kleuren en hoepels volgens offerte.

- Verkrijgbaar met para - tetraplegie diverse hoepels.

- Verkrijgbaar in verschillende kleuren.