Product added to Wishlist Product removed from Wishlist
Home Aanmelden

Frequently Asked Questions

U kunt eenvoudig bestellen via ons online platform. Wanneer u een product vindt dat u nodig heeft, kunt u het toevoegen aan uw winkelwagen, inloggen en het bestelproces doorlopen. Nadat de bestelling klaar is, ontvangt u een besteloverzicht in uw e-mail. Het besteloverzicht wordt ook in uw account opgeslagen.

Ga naar deze pagina https://www.vjmobility.be/login.php en klik op "maak een nieuw account aan", vul dan gewoon alle benodigde informatie in en klik op "aanmaken". Na het verzenden van het formulier wordt uw account bevestigd en krijgt u bericht.

U kunt uw wachtwoord opvragen door op “wachtwoord vergeten?” te klikken. of ga naar deze link "https://www.vjmobility.be/reset_password.php". Instructies voor het ophalen van het wachtwoord worden naar uw e-mail verzonden.

Als je vragen hebt over onze online winkel (bestellen, accountvragen, technische vragen), neem dan contact op met vjmobility@outlook.com.

Voor prijs- en verzendingsproblemen kunt u contact opnemen met de klantenservice via vjmobility@outlook.com of bel +32 (0) 491 36 02 03.

U kunt inloggen op uw account en het wijzigen via uw profiel > Profiel bewerken.

Het opgeven van een e-mailadres is niet verplicht om een account aan te maken op VJmobility. We raden u echter nog steeds aan om uw e-mailadres aan uw account toe te voegen, omdat u hiermee eenvoudig uw wachtwoord opnieuw kunt instellen als dat nodig is.