Product added to Wishlist Product removed from Wishlist
Home Aanmelden

Retour- en restitutiebeleid

Laatst bijgewerkt: 30 januari 2023

Bedankt voor het winkelen bij VJmobility.

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met een aankoop, nodigen wij u uit om ons beleid inzake terugbetalingen en retouren te bekijken. Dit retour- en restitutiebeleid is opgesteld met behulp van de TermsFeed retour- en restitutiebeleidgenerator.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die u bij ons hebt gekocht.

Interpretatie en definities

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter een hoofdletter is, hebben een betekenis die is gedefinieerd onder de volgende voorwaarden. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in enkelvoud of in meervoud voorkomen.

Definities

Voor de toepassing van dit retour- en restitutiebeleid:

 • Bedrijf (in deze Overeenkomst aangeduid als "het Bedrijf", "Wij", "Ons" of "Onze") verwijst naar VJmobility, Zavelstraat 43 1500 Halle Halle , België 1500 België.

 • Goederen verwijzen naar de artikelen die te koop worden aangeboden op de Service.

 • Bestellingen betekent een verzoek van u om goederen bij ons te kopen.

 • Dienst verwijst naar de Website.

 • Website verwijst naar VJmobility, toegankelijk via https://vjmobility.be/

 • U betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, of het bedrijf of een andere rechtspersoon namens wie deze persoon toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, zoals van toepassing.

Uw rechten om uw bestelling te annuleren

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te annuleren.

De deadline voor het annuleren van een Bestelling is 14 dagen vanaf de datum waarop U de Goederen heeft ontvangen of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons door middel van een duidelijke verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing. U kunt ons op de hoogte stellen van uw beslissing door:

We vergoeden u uiterlijk 14 dagen vanaf de dag waarop we de geretourneerde goederen hebben ontvangen. We gebruiken hetzelfde betaalmiddel dat u voor de bestelling heeft gebruikt en u hoeft voor een dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening te brengen.

Voorwaarden voor retourzendingen

Om ervoor te zorgen dat de Goederen in aanmerking komen voor een retourzending, moet u ervoor zorgen dat:

 • De goederen zijn in de afgelopen 14 dagen gekocht
 • De Goederen zitten in de originele verpakking

De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

 • De levering van Goederen gemaakt volgens Uw specificaties of duidelijk gepersonaliseerd.
 • De levering van Goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden geretourneerd, snel bederven of waarvan de vervaldatum is verstreken.
 • De levering van Goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden geretourneerd en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
 • De levering van Goederen die na levering door hun aard onafscheidelijk vermengd zijn met andere zaken.

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken retourzendingen te weigeren van goederen die niet voldoen aan de bovenstaande retourvoorwaarden.

Alleen normaal geprijsde Goederen kunnen worden terugbetaald. Goederen in de uitverkoop kunnen helaas niet worden terugbetaald. Deze uitsluiting is mogelijk niet op u van toepassing als dit niet is toegestaan door de toepasselijke wetgeving.

Goederen retourneren

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de Goederen aan Ons. U dient de Goederen naar het volgende adres te sturen:

Zavelstraat 43 1500 Halle Halle, België 1500 België

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare postservice aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder de daadwerkelijke ontvangst van de Goederen of een bewijs van ontvangst van de retourzending.

Geschenken

Als de Goederen bij aankoop zijn gemarkeerd als een geschenk en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een cadeautegoed voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u verzonden.

Als de goederen bij aankoop niet als een geschenk waren gemarkeerd, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan u te geven, sturen we de terugbetaling naar de schenker.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op: